• Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

    Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

  • Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

    Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

  • Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

    Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

hellup, alweer een nieuwe website!

Geschreven door Franka van Essen op . Geplaatst in Blog

Tja, een blog….waar ga ik dat voor gebruiken? Wat is interessant genoeg om te vermelden? Ik heb nog geen idee, maar heb bij deze besloten maar gewoon te beginnen 😉 Want, zeg nou zelf; bij zo’n mooie, nieuwe site hoort af en toe ook een nieuw verhaal. Bovendien….heb ik een beetje haast…Vanaf half februari ben ik 3 maandjes uit de running vanwege de komst van ons derde kind…maar tot die tijd is er van alles te doen. Zo zijn we met de meiden van ons collectief Muz!nder hartstikke druk bezig om een nieuwe website in de lucht te krijgen. Tot vervelens toe mailen we elkaar over de meest onzinnige details; ik durf mijn mail ’s ochtends al bijna niet meer te openen, bang voor weer een enorme kannonade over volgordes, foto’s in te klein formaat en allerlei andere computer-ellende. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik dan ook een behoorlijke digibeet ben, die om de haverklap mijn hulplijn Hans (en tevens echtgenoot) app of bel….Of hij nú even kan reageren, want ik kan die klere-foto op GROOT formaat nergens vinden in de computer! Wat, zit hij in vergadering? Zucht….het is 10 uur ’s ochtends en de rook die uit mijn oren stijgt is vergelijkbaar met een vulkaanuitbarsting van, laten we zeggen, de Vesuvius. Dit wordt een gezellige dag…Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen te melden, want al deze hormonale strubbelingen leiden uiteindelijk wel tot een mooie, frisse website. We hopen hem komende week te kunnen lanceren. Met dank aan onze enige, echte, eigen Arti-Elvi!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter