• Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

    Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

  • Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

    Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

  • Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

    Zangles & vocal coaching in omgeving Kampen en Zwolle

Ensembles

Duo Franka van Essen en Philine Coops

duo van essen en coopsHet duo Franka van Essen (mezzosopraan) en Philine Coops (piano) verzorgt met veel verve diverse liedprogramma’s. De luisteraar wordt nauw betrokken bij de ontdekkingsreis door de wereld van de liedkunst, waarin schone balladen, feeërieke slaapliedjes en dramatische aria’s de revue passeren. Ook Spaans en Russisch repertoire behoort tot de mogelijkheden.

De musici spreken het publiek aan op universeel-emotioneel niveau en staan garant voor een concert met diepgang. Voor diegenen die een luchtiger programma op prijs stellen heeft het duo ook genoeg in huis, een cabaretesk en lichtvoetig programma behoort daarom ook tot de mogelijkheden. De dames spelen al enige jaren samen en verzorgden concerten op diverse plekken in het land. Ook traden zij op tijdens de Dahner Sommerspiele in Duitsland. Momenteel verzorgen zij regelmatig concerten voor de stichting Muziek in Huis.

Het duo is te boeken voor een volledig concert, maar ook een programma op maat, passend bij uw specifieke wensen, is mogelijk. Ook als muzikaal intermezzo, bijvoorbeeld als onderdeel van een koor- of orkestconcert zijn de dames te boeken.

Ave Maria – Schubert


Son – D. Shostakovich


La rosa y el sauce – C. Guastavino


Duo Kruisbrink & Van Essen

DICHTER BIJ MUZIEK
Gitariste en componiste Annette en zangeres Franka werken al sinds 2002 samen. Annette zocht een mezzosopraan met een grote omvang voor een gek modern stuk en Franka had daar wel zin in. Van lieverlee speelden ze veel samen. In kerken, kroegen en theaters waren zij te horen met hun programma ‘Dichter bij Muziek’: een bijzonder project met composities die allemaal door Annette zelf geschreven werden. Prachtige muziek op Nederlandse teksten van o.a. Remco Campert, Anna Enquist en Hans Lodeizen.
MUZ!NDER

muzinderMUZ!NDER is een breed georiënteerd en jong muzikantencollectief, dat gebruik maakt van de verschillende muzikale stijlen en andere podiumdisciplines zoals vertelkunst en theater. In wisselende samenstelling en stijl biedt MUZ!NDER concerten, muziektheater en –projecten en werkt zij op maat voor verschillende opdrachtgevers.

Denk hierbij aan klein muziektheater op festivals, het ondersteunen van koorconcerten, een zwoel avondconcert in de openlucht, maar ook pittig klassiek als Schubert, Brahms, Poulenc en Ravel op de reguliere podia.

De basis van MUZ!NDER wordt gevormd door Franka van Essen- mezzosopraan, Philine Coops-piano, Myrthe van Hulst- cello en Mirjam Altena-fluit. Daarnaast wordt samengewerkt met diverse collega-musici en podiumkunstenaars.

Voor meer informatie: www.muzinder.nl

Neem voor meer informatie contact op.